Home
Burmilla
Females
Males
Neuters
Kittens
Plans
Voorwaarden
Shows
New home
Dogs
Gastenboek
Contact

 

Onze voorwaarden:

Onze kittens worden niet geplaatst bij mensen waar ze vrij buiten mogen lopen. Dit vanwege de gevaren op straat. De kat kan immers aangereden, gestolen of vergiftigd worden, de weg kwijt raken of besmettelijke ziekten oplopen door contact/ruzies met andere besmette katten. Een afgeschermde tuin/balkon of een kattenren is een goed alternatief om de kat veilig buiten te laten.

Een Burmilla is een kat die beter niet als enige kat gehouden kan worden, zij hebben echt een maatje nodig. Om die reden plaatsen wij onze kittens alleen als er nog een andere kat /kitten (of meedere) aanwezig is of als daar op koter termijn voor gezorgd kan worden.

Onze kittens groeien op in huiselijke kring, met andere katten en 3 chihuahua hondjes.

Rond de leeftijd van 6 weken mogen de kittens (vrijblijvend) bezocht worden. Wilt u een kitten dan adopteren, dan vragen wij een aanbetaling van 150 euro en wordt het kitten definitief gereserveerd. 

Wij als cattery behouden ten alle tijde het recht om een koop te annuleren, in dit geval wordt de aanbetaling uiteraard terugbetaald.
Het kitten blijft eigendom van de cattery tot de overdracht van het kitten, als de volledige koopsom is voldaan en de koopovereenkomst is ondertekend.

De kittens mogen verhuizen tussen de 14-16 weken. Ze zijn dan volledig geënt, gechipt, ontwormt en hebben een Mundikat stamboom.

Na verhuizing blijven wij graag op de hoogte, we horen graag hoe uw kitten opgroeit.

 

 

 

Cattery Jewels Choice
l.dooremalen@kpnmail.nl